Të gjetura:

...
Qen i humbur

Kemi gjetur nje qen shtepie prane Tregut Elektrik te ri,te karburant Start. Momentalisht qenin po e mbajme ne. Nese e njihni,ju lutem me kontaktoni. 0697686732

Klejti
+355697686732

7 Nëntor 2023 - 16:13:50

...
Gjetur ne astir

Eshte gjetur ne astir rruga idriz guri

Ermal
+355694617171

7 Nëntor 2023 - 16:11:46

...
celes

e kam gjet te rrethrrotullimi Selami Musai

Arbana Bucpapaj
+355686166323

7 Nëntor 2023 - 16:10:05

...
Celes makine eshte gjet prane Petronini Tek tirana e re

Celes makine eshte gjet prane Petronini Tek tirana e re

Alma
+355688041401

7 Nëntor 2023 - 16:08:24

...
Portofol

Kam gjetur një portofol i cili ka brenda ID dhe 5000Lekë.

Xheni Thomallari
+355694489191

7 Nëntor 2023 - 16:04:31

...
Besa

Kam gjetur nje abone studenti afer kafe roma

Besa
+355688533245

7 Nëntor 2023 - 16:02:16

...
Mace e gjetur

Eshte gjetur macja ne shkoze te kamberi Personi qe e ka te me kontaktoj

Rooo
+355693868803

7 Nëntor 2023 - 15:59:52