Ofertë pune: ofroj pune Elektricist/Nd. Elektricist

ALVISION Sh.p.k, kerkon te punesoje Elektricist/Ndihmes Elektricist/Punetor, i cili te kete njohurite baze per instalimin e impjanteve industriale dhe civile/ montim panelesh fotovoltaike.
Kandidati mund te jete me ose pa eksperience ne fushen e instalimeve civile dhe industriale.


- Te jete i rregullt dhe korrekt.
- Te jete i afte te punoje ne grup.
- Orari i punes eshte 8 ore ne 6 dite te javes.


Te interesuarit te dergojne CV ose pershkrim ne adresen e email: info@alvision.al ose te na kontaktojne ne numrin e telefonit: 0676011128.
Postoi:
ALVISION Sh.p.k +355676011128 Paga: 0 € 29 Prill 2024, Tiranë