Ofertë pune: KUZHINIER në Himarë

Kerkohet Kuzhinier ne Restorantin me me emer ne Himare. Kerkohet eksperience e madhe ne trajtimin e produkteve te detit! Te kete aftesi leadershipi, I/e afte te menaxhoj fluksin e madh te punes, dhe maredheniet me koleget!


Kerkohet ne restorantin me me emer ne Himare.
Kushtet e punes jane shume te mira.
Koleget e punes jane profeioniste, pozitive, dhe me integritet ne pune.
MBULOHET FJETJA, NE KUSHTE SHUME TE MIRA!
MBULOHET ushqimi ( Mengjes, dreke, darke) !
MBULOHEN SIGURACIONET
Oraret e punes jane te favorshme: (me pushim mbas drekes)
Pagesa eshte nga me te mirat e zones!
Ka BONUSE ne pagese ne baze te punes dhe perkushtimit!


Oret e punes: 11-13 ore

Periudha e Punes: (Fillimi: fund Prilli - Fillim maji ) - (Mbarimi: 20 -30 shtator )

Pagesa: 2,200 Euro / Muaj

Te interesuarit te kontaktojne VETEM ne Whats App , jo ne telefonate: 0692438899
Postoi:
New Bllok +355692514030 Paga: 2,200 € 29 Prill 2024, Sarandë