Ofertë pune: Teknik ashensori

Teknik ashensori
• Ofrojme Vend vakant pune si Teknik Ashensori ne kompani ne Tirane.
• Kushte te mira pune dhe page eshte 70 mije – 100 mije leke,sipas nivelit te njohurive dhe experiences ne pune.
• Orari i punes eshte 08:00-17:00 dhe E Diela eshte pushim.
• Kandidatet duhet te jene te komunikueshem dhe serioz ne pune.Me deshire per te mesuar dhe rritje profesionale.
• Kandidatet e interesuar mund te kontaktojne ne numrin e telefonit 0692024535 dhe whatsapp.
Postoi:
Alba Link +355692024535 Paga: 1,000 € 2 Korrik 2024, Tiranë